a
Dostava in poštnina

Vsako naročilo, oddano skozi sistem spletne trgovine ninakovacic.com, bomo obravnavali v roku 1 – 2 delovnih dni po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, kupca o tem obvestimo.

Po potrditvi naročila in v kolikor so vsi izdelki na zalogi, bo paket odposlan oz. pripravljen za osebni prevzem v roku 5 delovnih dni.

Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo, ko prejmemo nakazilo na TRR, oziroma najkasneje v roku 5 delovnih dni po prejemu plačila. Naročila, prispela tekom vikenda ali med prazniki, obravnavamo naslednji delovni dan. V kolikor je pri določenih izdelkih izjemoma posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta.

Pošiljke so dostavljene preko Pošte Slovenije. Znesek dostave je odvisen od velikosti in teže pošiljke. Za lažje pošiljke (do 2 kg) poštnina znaša 2.50 €, pri težjih in večjih pošiljkah (nad 2 kg, pošiljke s steklenimi okvirji), poštnina znaša 3.50 €. Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije.

V kolikor izdeleke nujno potrebujete nas pred oziroma po oddaji naročila kontaktirajte na info@ninakovacic.com, ali vaše želje o hitri dostavi zapišite v opombe pred zaključkom nakupa.

V kolikor bi želeli izdelke osebno prevzeti, oddajte naročilo oziroma povpraševanje preko emaila info@ninakovacic.com. Osebni prevzem je po predhodnem dogovoru od ponedeljka do petka možen v centru Ljubljane (pri Križankah), izjemoma tudi v Celju.

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije