a
Dostava in poštnina

Vsako naročilo, oddano skozi sistem spletne trgovine ninakovacic.com, bomo obravnavali isti oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, kupca o tem obvestimo.

Po potrditvi naročila in v kolikor so vsi izdelki na zalogi, bo paket odposlan oz. pripravljen za osebni prevzem isti dan, oziroma najkasneje v 1 – 2 delovnih dneh. V kolikor dostava v dostavnem času ni mogoča ali pa bi bila izvršena predčasno, kupca o tem obvestimo.

Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila, prispela tekom vikenda ali med prazniki, pošljemo naslednji delovni dan. V kolikor je pri določenih izdelkih izjemoma posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta.

Pošiljke so dostavljene preko Pošte Slovenije. Znesek dostave je odvisen od velikosti in teže pošiljke. Za lažje pošiljke do 2 kg poštnina znaša 3.00 €, pri težjih in večjih pošiljkah (nad 2 kg), poštnina znaša 5.00 €. Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Slovenije. Znesek dostave v tujino se obračuna po ceniku Pošte Slovenije.

V kolikor izdeleke nujno potrebujete nas po oddaji naročila kontaktirajte na info@ninakovacic.com, ali vaše želje o hitri dostavi zapišite v opombe pred zaključkom nakupa.

V kolikor bi želeli izdelke osebno prevzeti, to zapišite v opombe naročila. Osebni prevzem je po predhodnem dogovoru od ponedeljka do petka možen v centru Ljubljane (pri Križankah).

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije