a
Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec spletnega mesta ninakovacic.com se zaveda in podpira pomembnost zasebnosti podatkov svojih obiskovalcev in kupcev. Z vsemi osebnimi podatki, ki nam jih posredujete, ravnamo pošteno in jih skrbno varujemo v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije, evropske uredbe GDPR ter načeli in vizijo svojega podjetja.

Upravljavec

Uradno ime podjetja: Ilustracija in oblikovanje, Nina Kovačič s.p.
Sedež podjetja: Puncerjeva ulica 5, 3000 Celje
Davčna številka: 19842708
Davčni zavezanec: NE
Atipični davčni zavezanec: DA (SI19842708)
Matična številka: 8062757000
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik oz. predstavnik): Nina Kovačič
Kontaktni naslov pooblaščene osebe za varstvo podatkov: Nina Kovačič, Puncerjeva ulica 5, 3000 Celje, e-pošta: info@ninakovacic.com

Pridobivanje, uporaba, obseg, namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke pridobivamo ob registraciji na spletni strani, pri čemer se podatki v roku 3 delovnih dni vpišejo v našo bazo podatkov. Občasno jih pridobivamo preko nagradnih iger, pri čemer je uporabnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene spletne prodaje ter tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Za namen opravljanja spletne prodaje in obveščanja preko elektronske pošte hranimo:

  • ime in priimek,
  • naslov oziroma začasni naslov,
  • naslov elektronske pošte,
  • telefonsko številko.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Osebne podatke uporablja izključno odgovorna oseba v podjetju, to je Nina Kovačič.

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Pravice posameznika

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

  • vpogled,
  • popravek,
  • popoln izbris,
  • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
  • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Zahtevo za popravek, popoln izbris, prenos, prekinitev obdelave in hranjenje vaših osebnih podatkov iz našega sistema lahko oddate tako, da na naš e naslov info@ninakovacic.com pošljete pisni zahtevek, pri tem pa morate jasno navesti vsebino vašega zahtevka. Po prejemu vašega zahtevka bomo vaše osebne podatke prenehali obdelovati v roku treh delovnih dni.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Prosimo, da ste pri vnosu podatkov, ki nam jih pošljete prek spletnih obrazcev, previdni in vsako tako pošiljanje opravite odgovorno. Mi pa bomo storili vse kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Politika zasebnosti podjetja Nina Kovačič s.p. začne veljati z dnem 2. 11. 2021.

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije