a
Trgovina

‘Majski veter’ grafika

15,0023,00

Ilustracija in poezija – pomladni motiv v modrih odtenkih ter druga kitica pesmi “V tvojih očeh je večna pomlad” mlade pesnice Sare Kager.

 

Grafike sva ustvarili za vse prihajajoče pomladne praznike: dan žena, materinski dan, gregorjevo, ter za vse ostale prijetne pomladne dni in praznovanja. Z grafiko lahko presenetiš svoje drage ženske – tako mamo, babico, ženo, prijateljico ali sodelavko, kot tudi moške – svojega partnerja, prijatelja, sodelavca ali očeta. Ta pozornost bo v njihove oči zagotovo narisala večno pomlad.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Pomladne grafike so delčki pesmi “V tvojih očeh je večna pomlad”: na zelenem motivu je prva, na modrem druga in na rumenem tretja kitica. Vsaka grafika je lahko umetnina zase, vse tri se lepo povežejo v celoto in predstavijo celotno pesem.

Format N.K. x S.K. pomladnih grafik je 15 x 21 cm (A5) in 21 x 30 cm (A4). Natisnjene so na 300 gramski svetel recikliran in FSC certificiran papir. Vsaka grafika je tudi podpisana in oštevilčena. Natisnjene so v omejeni izdaji, so okolju prijazne ter v celoti izdelane v Sloveniji.

Dodatne informacije

Velikost

15×21 cm, 21×30 cm

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije