a
Trgovina

‘Majski veter’ kartica

2,50

Ilustracija in poezija – pomladni motiv v modrih odtenkih ter druga kitica pesmi “V tvojih očeh je večna pomlad” mlade pesnice Sare Kager.

 

Kartice sva ustvarili za vse prihajajoče pomladne praznike: dan žena, materinski dan, gregorjevo, ter vse ostale prijetne pomladne dni in praznovanja. S karticami lahko presenetiš svoje drage ženske – tako mamo, babico, ženo, prijateljico ali sodelavko, kot tudi moške – svojega partnerja, prijatelja, sodelavca ali očeta. Ta majhna pozornost bo v njihove oči zagotovo narisala večno pomlad.

Kategorija:

Opis

Pomladne kartice so delčki pesmi “V tvojih očeh je večna pomlad”: na zelenem motivu je prva, na modrem druga in na rumenem tretja kitica. Vsaka kartica je lahko umetnina zase, vse tri se lepo povežejo v celoto in predstavijo celotno pesem.

Format N.K. x S.K. kartic (razglednic) je 105 x 148 mm (A6). Natisnjene so na 300 gramski svetel recikliran in FSC certificiran papir. Na sprednji strani kartic je motiv (ilustracija s poezijo), na zadnji strani ilustriran detajl, prostor za sporočilce in znamko. Kartice so okolju prijazne ter v celoti izdelane v Sloveniji.

Kartice je možno naročiti posamično, ali v paketkih po prijaznejši ceni. V kolikor želite paketek kartic sestaviti po svoje, mi imena motivov in njihovo število zapišite v opombe ob zaključku nakupa. V kolikor bi želeli naročiti večje količine kartic (15 ali več) oziroma paketkov (tri ali več), me prosim kontaktirajte, saj vam z veseljem ponudim še nekaj malega popusta.

Dodatne informacije

Paketki

5 kosov

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije