a
Trgovina

Paketki mini voščilnic – klasične

10,8018,90

Klasične mini voščilnice so idealne za priložit k darilcem ali šopkom, idealne so za pisanje drobnih želja in skrivnih sporočilc. Da bodo vedno pri roki, sem pripravila paketke z motivi za vsako priložnost: rojstne dneve, Materinski dan, Valentinovo,.. za taka in drugačna praznovanja. Izberete lahko že sestavljen paketek, ali ga s svojimi najljubšimi motivi sestavite sami (izbrane motive zapišete v opombe ob zaključku nakupa). Mini kuvertice so priložene. Ker so mini voščilnice res majhne, niso primerne za pošiljanje po pošti. Fotografija je simbolična.

Opis

Format mini voščilnic je 74 x 105 mm (A7). Natisnjene so na 300 gramski svetel recikliran in FSC certificiran papir, priložena je reciklirana in FSC certificirana kuvertica. Mini voščilnice so okolju prijazne ter v celoti izdelane v Sloveniji – ilustrirane, tiskane in pakirane.

Izbirate lahko med paketki 5 ali 10 klasičnih mini voščilnic. Paketek 5 vsebuje naslednje motive: vrtnice, nageljni, rojstnodnevni mrož, Bruno praznuje, srce.

Paketek 10 poleg zgoraj zapisanih vsebuje še motive: tortica, Bruno in srce, sožalnica, ter še po enkrat motiva vrtnic in nageljnov.

V kolikor želite paketek 5 ali 10 klasičnih mini voščilnic sestaviti po svoje, imena motivov zapišite v opombe ob zaključku nakupa.

Mini voščilnice so premajhne za pošiljanje po pošti. Za ta namen izberite standardno velike voščilnice (format A6).

Dodatne informacije

Paketki

10 kosov, 5 kosov

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije