a
Trgovina

Paketki mini voščilnic – praznične

10,8018,90

Praznične mini voščilnice so idealne za priložit k božičnim darilcem, prazničnim šopkom, idealne za pisanje drobnih želja in iskrivih sporočilc. Da bodo med prazniki vedno pri roki, sem pripravila mini paketke po res prijazni ceni! Na voljo je 5 različnih prazničnih motivov, ki jih dobite v paketkih po 5 ali 10. Vsaki mini voščilnici je priložena tudi mini kuvertica. Izberete lahko že sestavljen paketek, ali ga s svojimi najljubšimi motivi sestavite sami (izbrane motive zapišete v opombe ob koncu nakupa). Ker so res mini voščilnice res majhne, niso primerne za pošiljanje po pošti. Fotografija je simbolična.

Opis

Format mini voščilnic je 74 x 105 mm (A7). Natisnjene so na 300 gramski svetel recikliran in FSC certificiran papir, priložena je reciklirana in FSC certificirana kuvertica. Mini voščilnice so okolju prijazne ter v celoti izdelane v Sloveniji – ilustrirane, tiskane in pakirane.

Izbirate lahko med paketki 5 ali 10 prazničnih mini voščilnic. Paketek 5 vsebuje naslednje motive: okraski na veji, praznični Mrož, cvetlični venček, mucek Bruno in okrasek, zimsko srce.

Paketek 10 vse zgoraj zapisane motive vsebuje še enkrat – vsak motiv dobite torej dvakrat.

V kolikor želite paketek 5 ali 10 prazničnih mini voščilnic sestaviti po svoje, imena motivov zapišite v opombe ob zaključku nakupa.

Praznične mini voščilnice so premajhne za pošiljanje po pošti. Za ta namen izberite standardno velike praznične voščilnice (format A6).

Dodatne informacije

Paketki

10 kosov, 5 kosov

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije