a
Trgovina

Paketki prazničnih kartic

10,0026,00

Da bodo praznične kartice pred in med prazniki vedno pri roki, sem pripravila paketke po res prijazni ceni! Na voljo je veliko različnih motivov, ki jih dobite v paketkih po 5, 10, 15 ali 20 prazničnih kartic. Izberete lahko že sestavljen paketek, ali ga s svojimi najljubšimi motivi sestavite sami (izbrane motive in njihovo število zapišete v opombe ob koncu nakupa). Fotografija je simbolična.

Opis

Format prazničnih kartic (razglednic) je 105 x 148 mm (A6). Natisnjene so na 300 gramski svetel recikliran in FSC certificiran papir. Na sprednji strani kartic je motiv, na zadnji strani ilustriran detajl, prostor za sporočilce z lepimi željami, naslov in znamko.

Kartice so okolju prijazne ter v celoti izdelane v Sloveniji.

Izbirate lahko med že sestavljenimi paketki s po 5, 10, 15 ali 20 prazničnih kartic.

Paketek 5 vsebuje motive: okraski na veji, praznični Mrož, cvetlični venček, mucek Bruno in okrasek, zimsko srce.

Paketek 10 poleg zgoraj zapisanih vsebuje še motive: kup okraskov, cvetlični oblak, mucek Bruno in kakav, Bruno in zlato srce, medenjak mucka.

Paketek 15 vsebuje do sedaj naštete motive paketkov 5 in 10, ter dodatnih 5 motivov: mucka in bunkica, praznična vazica, mucek Bruno in darilo, medenjak srček, medenjak kronica.

Paketek 20 je sklop vseh omenjenih motivov paketkov 5 , 10 in 15, s podvojenimi motivi paketka 5.

V kolikor želite paketke 5, 10, 15 ali 20 prazničnih kartic sestaviti po svoje, imena motivov in njihovo število zapišite v opombe ob zaključku nakupa.

V kolikor bi želeli naročiti večje količine prazničnih kartic (več kot 20 kosov), me prosim kontaktirajte.

Dodatne informacije

Paketki

10 kosov, 15 kosov, 20 kosov, 5 kosov

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije