a
Trgovina

Paketki prazničnih voščilnic

12,5032,00

Da bodo praznične voščilnice pred in med prazniki vedno pri roki, sem pripravila paketke po res prijazni ceni! Na voljo je veliko različnih motivov, ki jih dobite v paketkih po 5, 10, 15 ali 20 voščilnic. Vsaki voščilnici je priložena tudi kuverta. Izberete lahko že sestavljen paketek, ali ga s svojimi najljubšimi motivi sestavite sami (izbrane motive in njihovo število zapišete v opombe ob koncu nakupa). Fotografija je simbolična.

Opis

Format večine voščilnic je 105 x 148 mm (A6), pri podolgovatih voščilnicah 210 x 99 mm. Natisnjene so na 300 gramski svetel recikliran in FSC certificiran papir, priložena je reciklirana in FSC certificirana kuverta. Voščilnice so okolju prijazne ter v celoti izdelane v Sloveniji – ilustrirane, tiskane in pakirane.

Paketek lahko sestavite sami, ali pa izbirate med že sestavljenimi paketki s po 5, 10, 15 ali 20 prazničnih voščilnic.

Paketek 5 vsebuje motive: cvetlični venček, maček Bruno in okrasek, ptiček in okraski, pisani okraski in medenjak srce.

Paketek 10 poleg zgoraj zapisanih vsebuje še motive: kup okraskov, cvetlični oblak, maček Bruno in kakav, mucka z okraski, praznična ikebana.

Paketek 15 vsebuje vse do sedaj naštete motive paketkov 5 in 10, ter dodatnih 5 motivov: mucka in bunkica, praznična vazica, mucek Bruno in darilo, medenjak mucka, venček in okraski.

Paketek 20 je sklop vseh omenjenih motivov paketkov 5, 10 in 15, z dodatnimi motivi: 2 x cookies, 2 x loved ones, medenjak kronica.

V kolikor želite paketke 5, 10, 15 ali 20 prazničnih voščilnic sestaviti po svoje, imena motivov in njihovo število zapišite v opombe ob zaključku nakupa, ali mi naročilo oddajte preko emaila, v katerega zapišete motive ter njihovo število.

V kolikor bi želeli naročiti večje količine prazničnih voščilnic (več kot 20 kosov), me prosim kontaktirajte.

Dodatne informacije

Paketki

10 kosov, 15 kosov, 20 kosov, 5 kosov

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije