a
Trgovina

‘Srce’ kartica

2,50

Ilustracija in poezija. Kartice z zimsko prazničnim pridihom, nastale v sodelovanju z mlado pesnico S. K. – Saro Kager. Kartice so primerne tako za praznične, kot tudi vsakdanje priložnosti ter praznovanja. Pošljete jih lahko po pošti, priložite darilcem, ali svojim dragim podarite kar cel kompletek.

 

Kartice so natisnjene v omejeni nakladi, na voljo so posamično ali v kompletku petih kartic. Del izkupička od prodaje bo namenjen živalcam Društva za zaščito živali Pomurja in društvu Uresniči željo.

Kategorija:

Opis

Format N.K. x S.K. kartic (razglednic) je 105 x 148 mm (A6). Natisnjene so na 300 gramski svetel recikliran in FSC certificiran papir. Na sprednji strani kartic je motiv (ilustracija s poezijo), na zadnji strani ilustriran detajl, prostor za sporočilce in znamko. Kartice so okolju prijazne ter v celoti izdelane v Sloveniji.

Kartice je možno naročiti posamično, ali v paketku petih kartic. Paketek vsebuje vsak motiv po enkrat: motiv 1 – ne boj se samote (oker), motiv 2 – večnost (rdečkaso – rjava), motiv 3 – nočem, da se skrivaš (roza), motiv 4 – vse, kar smo (viola), motiv 5 – srce (modra).

V kolikor želite paketek kartic sestaviti po svoje, mi imena motivov in njihovo število zapišite v opombe ob zaključku nakupa. V kolikor bi želeli naročiti večje količine kartic (15 ali več) oziroma paketkov (tri ali več), me prosim kontaktirajte, saj vam z veseljem ponudim še nekaj malega popusta. Paketke najdete tukaj.

Dodatne informacije

Paketki

5 kosov

Nina Kovačič – fizičarka
v svetu ilustracije